translation missing: nl.general.general.skip_content

Aanbieding loopt binnenkort af:voeg 1 band toe om 15% te besparen, of twee om 20% te besparen  

Catching Up With Christian Arnstedt
Mag ik een momentje van je tijd hebben?

Ik had het genoegen om snel bij te praten met de Managing Partner van Blazar Capital Christian Arnstedt, om te bespreken wat de volgende op zijn lijst staat en om erachter te komen hoe hij het meeste uit zijn dag en zijn favoriete Nordgreen horloge haalt.

Onder zijn verbazingwekkende onderscheidingen is Christian Arnstedt de jongste persoon ooit die Associate Partner is geworden bij McKinsey & Company. Hij maakte de Forbes 30 Under 30-lijst in 2018 in de categorie Financiën. Meest recentelijk was hij een tv-personage in het vierde seizoen van Lion's Den <>, de Deense versie van het Britse 'Dragon's Den' en de Amerikaanse 'Shark Tank'.

Catching Up With Christian Arnstedt, image of the cast of den liven hule.

15 Minutes of Fame

Ik probeerde het gesprek zo ongedwongen mogelijk te houden, aangezien ik me de druk kon voorstellen om klaar te blijven voor het onderzoekende oog, wat hij meteen deed, ook al had hij het behoorlijk druk met mensen die zijn aandacht vroegen:

Ik: Vertel me over je ervaring met 'The Lions Den'…

C: Het was een voorrecht om al deze ondernemers te ontmoeten die binnenkwamen met geweldige ideeën, ze hadden zich allemaal goed voorbereid, dus het was, ik denk dat het een aantal geweldige gesprekken waren, en het was interessant om al hun pitches te horen. Ik vind het een grote eer om dat allemaal te zien en om de agenda van ondernemerschap in Denemarken te kunnen helpen stimuleren. Ondernemerschap ligt mij nauw aan het hart, dus ik hoop dat ik Denemarken een extra impuls kan geven door enkele ondernemers te helpen, iets wat ik als een groot voorrecht beschouw om aan te werken:

Ik: Is dat een deel van je inspiratie, je motivatie om zoveel startups te bereiken als je hebt??

C: Ja, het is interessant om mee te werken, en het is ook wat we hier in huis doen (Blazar Capital-kantoren), dat wil zeggen, werken met het opzetten van nieuwe ondernemingen, dus ik denk dat het een natuurlijke fit was om aan het programma deel te nemen.

Ik: wat nu??

C: Ik denk dat het volgende is dat we blijven samenwerken met de bedrijven die we hebben. Het is een lange weg om een bedrijf op te bouwen. Ons eigen bedrijf (Blazar Capital) is ook nog relatief jong, dus het gaat erom het dagelijkse werk te doen om het momentum dat we hebben verder te versterken en voort te bouwen.

Catching Up With Christian Arnstedt, image of nordgreen partners.

De primeur krijgen voor een drukke kerel

Ik dacht, aangezien de jonge leeuw op zakenreis was, dat ik zijn directieassistent, Daniel, zou spreken om wat extern inzicht in hem te krijgen en om erachter te komen hoe hij het meeste uit zijn werkdag haalt. Volgens zijn assistent reist Christian tweemaandelijks voor zaken. Maar wanneer hij terug is in zijn geboortestad Kopenhagen, slaat hij geen slag over, woont vergadering na vergadering bij en probeert de volgende startup te vinden die zich bij de Blazar Capital-familie kan voegen.

Op een willekeurige dag kun je Christian tegenkomen bij een van de interne startups om contact te leggen met werknemers en om een handje te helpen bij het vormgeven van de volgende campagne of zakelijke deal, maar als je te lang wacht, mis je hem misschien; hij is weer af!

Catching Up With Christian Arnstedt, image of old phone.

Vervolggesprekken in verschillende tijdzones

Ik moest Christian via de telefoon opsporen, met enkele vervolgvragen om me te helpen een vollediger beeld te krijgen van zijn raadselachtige persoonlijkheid, die ongrijpbaar lijkt maar dat niet is. Hij begrijpt dat tijd een schaars goed is en vertelde me: "Het is het enige waar we nooit meer van krijgen, dus gebruik het." Dus dat zette me aan het denken, "wat doet hij als hij niet werkt heb hij daar tijd voor in zijn leven"?"

Als ik alleen iemand zie werken en schijnbaar altijd in beweging, moet ik me afvragen hoe ze hun vrije tijd besteden, uh, misschien geen 'vrije tijd' als het gaat om Christian Arnstedt, maar een perfect uitgebalanceerde werk-privécombinatie, dus weer durfde ik het hem te vragen.

Catching Up With Christian Arnstedt, image of christian arnstedt.

In mijn vrije tijd heb ik...

Zoals de meesten van ons kunnen bevestigen dat Christian na een lange, zware dag op het werk voor de televisie 'uitgroeit', laat Christian, als hij een hersenloos moment wil hebben, alles bij elkaar over aan Netflix of tv, zodat hij zich kan concentreren op wat er echt toe doet naar hem.

Het is een natuurlijke uitkomst dat iemand met zijn zakelijke status een superprivéleven heb met tijd voor alleen de beste vrienden en familie, en natuurlijk die ene speciale persoon. Hij brengt zijn 'vrije tijd' door met zijn pasgetrouwde vrouw van bijna een jaar, vijf goede vrienden en natuurlijk een hechte bandje met zijn familie; alle anderen moeten strijden voor zijn tijd.

Catching Up With Christian Arnstedt, image of christian arnstedt and a nordgreen pioneer watch.

Zijn favoriete Nordgreen horloge

Ik was nieuwsgierig om met hem te praten over welk Nordgreen horloge zijn favoriet was:

Ik: Wat vind je van Nordgreen?

C: Ik denk dat de producten die we in Nordgreen hebben gemaakt van uitstekende kwaliteit zijn. Ik vind het (de collectie) geweldige ontwerpen. We hadden ongelooflijk veel geluk als nieuw bedrijf om een wereldwijde internationale ontwerpcapaciteit te krijgen terwijl Jakob Wagner onze collecties ontwierp. Werken met iemand zoals hij is een belangrijke inspiratiebron en het is fantastisch om de horloges op de handen van mensen te zien als je door het stadslandschap loopt, vooral het nieuwste model, de Pioneer. Ik vind die leuk.

Ik: ik zie dat jij er ook een draagt, kun je iets over die van jou vertellen??

C: Dus eigenlijk is mijn favoriete Pioneer degene met de zwarte rubberen band. Ik vind dat het een sportieve look en feel geeft en ik kan het gebruiken als ik aan het sporten ben en ik denk dat het gewoon lekker voelt. Ik heb het gevoel dat dit mijn horloge is. Dus mijn voorkeur gaat uit naar een witte of zwarte wijzerplaat, ik heb hem ook met een blauwe wijzerplaat, maar ik draag hem het meest met de witte wijzerplaat, maar ik hou echt van dit horloge.

Ik ben dol op de gunmetal-behuizing, omdat ik denk dat hij heel mooi is gemaakt en er supercool uitziet. Dus ik heb het gevoel dat je voor een paar duizend kronen een horloge krijgt waarvan het uiterlijk en het gevoel gelijk zijn aan een horloge van 50.000 kronen en met het saffierglas en al het ontwerpwerk van Jakob, denk ik dat de product dat je hier krijgt, is veel meer waard dan het prijskaartje.

Catching Up With Christian Arnstedt, image of Pioneer with a gunmetal case, black dial, and rubber strap.

Dus eigenlijk is zijn smaak in mode veelzijdig voor het bedrijfsleven, maar toch sportief, wat past bij zijn dagelijkse levenstempo.

Catching Up With Christian Arnstedt, image of cool earth logo.

Tijd nemen om een goed doel te steunen

Als je een horloge uit de Nordgreen collectie hebt gekocht, dan ben je op de hoogte van het ' Giving Back -programma' waarbij een deel van je aankoop naar een van de drie NGO's (Water For Good, Pratham UK en Cool Earth) gaat, van die je mag kiezen.

Catching Up With Christian Arnstedt, image of rainforests.

Christian Arnstedt is niet anders dan jij of ik als het erom gaat meer te doen voor onze planeet en mensen in nood. Herbebossing is zijn gepassioneerde focus op het milieu en heb teruggegeven aan Cool Earth, een NGO die oplossingen creëert om ontbossing in het Zuid-Amerikaanse regenwoud tegen te gaan.

Catching Up With Christian Arnstedt, image of blazar capital logo.

Een trotse, hoopvolle leider

C: Ik ben trots op wat iedereen in het Nordgreen -team doet, ik denk dat ze geweldig werk doen en ze werken allemaal aan hun deel om het bedrijf op te bouwen en het is fantastisch.

Het is een genot om het momentum te zien dat Nordgreen heb als resultaat van ieders werk. En voortbouwend op enkele van de eerste stenen die Jakob met deze buitengewone ontwerpen maakte, en vervolgens al dit goede werk te laten doen om dit ontwerp naar de wereld te brengen en hopelijk in de loop van de tijd, waardoor Nordgreen een Deens designicoon wordt.

Dus wat mijn aspiratie-hoop voor Nordgreen zou zijn, zou zijn dat Nordgreen een Deens designvlaggenschip zal zijn dat zowel in Denemarken als internationaal bekend zal staan om geweldig Deens design en kwaliteit.

Catching Up With Christian Arnstedt, image of nordgreen logo.

Het lijdt geen twijfel dat we meer zullen horen van dit ondernemerswonder, maar als je bij wilt blijven en kunt, kijk dan eens wat de startups (Nordgreen, Project Nord, MessyWeekend en de Plant Era) waarmee hij heb gewerkt, doen!Je winkelwagen is momenteel leeg.

Doorgaan met winkelen