translation missing: nl.general.general.skip_content

Aanbieding loopt binnenkort af:voeg 1 band toe om 15% te besparen, of twee om 20% te besparen  

Nordgreen x Mathilde Gøhler: Q&A Behind the Scenes

Unika is het vijfde uurwerk in de Nordgreen collectie dat komt als een viering van onbevangen schoonheid. Nordgreen x Mathilde GOhler combineert alle unieke Unika -componenten in een opnieuw gedefinieerd tweekleurig statement-stuk, dat goud en zilver in een sierlijke symbiose brengt. Het doel van het ontwerp van de Unika -vrouwenlijn is om vrouwen te inspireren om hun authenticiteit na te streven en aan de wereld te communiceren met een open geest en een vleugje speelsheid. Daarom vroegen we Mathilde naar de dingen die haar inspireren en vooruit helpen, achter de schermen van onze nieuwste campagnefotoshoot:

 

Jakob Wagner ontwierp Unika als een viering van 'open-minded' schoonheid. Wat betekent dat voor jou? 

Voor mij betekent het dat je het heft in handen neemt en een open visie hebt, zodat je kunt definiëren wat schoonheid voor jou betekent, in je eigen tijd en ruimte.


Heb jij elementen in jouw stijl die jou maken?jij?

Ik zoek altijd naar comfort en naar duurzame stukken in mijn garderobe, zodat ik met een goed geweten kan kopen, wetende dat ik jarenlang van de stukken zal houden.

 

Wat is jouw favoriete Unika combinatie?

Het 32 mm Unika -stuk, gecombineerd met een tweekleurige bandje - dat is mijn nieuwe alledaagse kenmerkende horloge. Sinds ik het om mijn pols heb laten passen, draag ik het elke dag en ik vind het geweldig hoe het elke vintage blazer of outfit optilt.


Wat is jouw ultieme inspiratiebron?

Ik haal veel inspiratie uit de natuur, de kleuren, de durf, de sereniteit en de rust. Ik hou van alle seizoenen in termen van styling, de verandering van stemmingen en de manier waarop de garderobe verschuift op dezelfde manier als de seizoenen. Van vrolijk en helder in de zomer tot warm en geruststellend in de winter.

 

Waar droom je van om te doen in een covid-vrije wereld?

Ik mis het echt om mensen te zien, mijn vrienden te knuffelen en me overal ter wereld veilig te voelen.

Ik mis het om elke maand als gratis vogel te reizen, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe delen van de wereld te ervaren.


De merkfilosofie van Nordgreen is geworteld in duurzaamheid en minimalisme, niet alleen in termen van design, maar ook als een manier van leven. Welke rollen hebben minimalisme en duurzaamheid in jouw leven 

Het moment dat ik echt mijn ogen opende voor duurzaam leven, was het moment nadat ik bevallen was van mijn dochter. Het was alsof mijn hele perspectief op het leven voor altijd was veranderd. Ik voelde ineens een verantwoordelijkheid om op een andere manier voor de aarde te zorgen, omdat ik doodsbang was voor de wereld waarin ze zou opgroeien. Wat gebeurt er in 2055 als ze 50 is 

We kunnen allemaal kleine dingen doen, biologisch kopen, kleine lokale plaatsen steunen, geen voedsel of spullen verspillen, nadenken over ons waterverbruik, vegetarisch eten enz. Ik geloof dat zelfs de kleinste dingen een verschil maken.

 

Eventuele gedachten over je samenwerking met Nordgreen?

Het is al een leertraject geweest en ik heb het grootste respect en goede gevoelens voor de waarden van Nordgreen, omdat ze echt resoneren met de mijne. Ik geloof dat je niets kunt krijgen, tenzij je ook bereid bent te geven, en ik ben ervan overtuigd dat dit de toekomst is - om duurzaam design te combineren met liefdadigheid.


Ik kan niet wachten om te zien wat deze samenwerking zal teruggeven aan de kinderen in Kenia. Ik weet dat ze de buitenwereld en hun helpers zien als hun beschermengelen die voor hen zorgen, omdat ze dat zelf niet kunnen. Ik voel een grote verantwoordelijkheid jegens hen, en ik denk dat we dat allemaal zouden moeten doen.

 

Naast onze speciale liefdadigheidssamenwerking, is het element dat alle Nordgreen collecties samenbrengt het Giving Back -programma, dat de basis vormt van ons merk. Elk van onze ontwerpen wordt geleverd met een doel naar keuze. Verander samen met je Unika statement piece en laat een stempel achter in de wereld.

februari 21, 2021 doorRadina Vladimirova

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Doorgaan met winkelen