translation missing: nl.general.general.skip_content

Aanbieding loopt binnenkort af:voeg 1 band toe om 15% te besparen, of twee om 20% te besparen  

Openbaarmakingsplicht website

 

U moet het volgende weten over onze verwerking van je persoonsgegevens:

  • Dat Nordgreen ApS is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens die wij van je ontvangen.
  • Dat neem gerust contact met ons op - Mail: gdpr@nordgreen.com.
  • Dat het doel van de verwerking van je persoonsgegevens is om goederen of diensten aan je en je bedrijf te leveren en om je op de hoogte te houden van nieuws, functies en productmogelijkheden, zie artikel 5(1) punt b) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
  • Dat de rechtsgrond (de bevoegdheid) voor onze verwerking van je persoonsgegevens is je toestemming, zie artikel 6(1) punt a) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, wanneer je zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief.
  • Dat de rechtsgrond (de bevoegdheid) voor onze verwerking van je persoonsgegevens is de overeenkomst over je bestelling, zie artikel 6 lid 1 punt a of artikel 6 lid 1 punt c van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
  • Dat de rechtsgrond (de autoriteit) voor onze verwerking van je persoonsgegevens is: opdat de verantwoordelijke voor de verwerking of een derde een gerechtvaardigd belang kan nastreven (tenzij de belangen of grondrechten en vrijheidsrechten van de betrokkene, die bescherming van persoonsgegevens vereisen, hiervoor in de plaats treden, in het bijzonder als de betrokkene een kind is) zie artikel 6 lid 1 onder f) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De legitieme belangen die de redenen voor de verwerking geven, zijn de marketing van nieuwe diensten/producten.
  • Dat de persoonscategorie van de informatie die we opslaan is algemeen (bijv. naam, adres, e-mail)
  • Dat wij maken je persoonsgegevens bekend of laten deze over aan externe ontvangers, waaronder onze gegevensverwerkers, adviseurs en eventuele partners die nodig zijn voor de opdracht.
  • Dat sommige van onze gegevensverwerkers bevinden zich mogelijk buiten de EU / EER, maar allemaal met een wettelijke basis voor overdracht.
  • Dat wij hebben de persoonsgegevens van je ontvangen en mogelijk uit openbare bronnen.
  • Dat wij bewaren je persoonsgegevens zolang dit wettelijk is toegestaan met betrekking tot de Deense Boekhoudwet, de toestemmingsregels, de verjaringstermijn en/of andere wetgeving.
  • Dat we gebruiken geen persoonlijke profilering om automatische beslissingen te nemen die de rechten en vrijheidsrechten van de betrokkene wezenlijk kunnen beïnvloeden.

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je een aantal rechten met betrekking tot onze verwerking van je persoonsgegevens. Als je je rechten wilt uitoefenen, dient je contact met ons op te nemen.

  • U heb recht op inzage en rectificatie , d.w.z. je kunt altijd al je ingevoerde gegevens op ons platform zien en de informatie corrigeren/bijwerken.
  • U heb het recht om verwijdering aan te vragen d.w.z. dat je je persoonsgegevens kunt laten wissen, tenzij wij voor boekhoudkundige of juridische doeleinden inschatten dat het noodzakelijk is om deze voor een langere periode te bewaren. De informatie wordt uiterlijk op het moment dat eventuele eigendomsrechtelijke vorderingen zijn verjaard, verwijderd.
  • U heb recht op beperking van de verwerking, d.w.z. je kunt elke beperking van de verwerking controleren.
  • U heb het recht om bezwaar te maken , d.w.z. in bepaalde gevallen hebt je het recht om bezwaar te maken tegen onze anderszins rechtmatige verwerking van je persoonlijke gegevens.
  • U heb het recht om informatie te laten overdragen  (gegevensoverdraagbaarheid). Dit betekent dat je de informatie altijd kunt inzien of laten verzenden.

 

  • U kunt meer lezen over je rechten in de richtlijnen van het Deense agentschap voor gegevensbescherming over de rechten van betrokkenen, die je kunt vinden op www.datatilsynet.dk.
  • Klacht bij het Deense agentschap voor gegevensbescherming  Als je een klacht wilt indienen, worden we uiteraard graag geïnformeerd en doen we wat we kunnen om je tevreden te stellen, maar je hebt altijd het recht om rechtstreeks een klacht in te dienen bij de Deense Autoriteit voor gegevensbescherming, Carl Jacobsens Vej 35, DK-2500 Valby, tel. +45 3319 3200 of per e-mail da@datatilsynet.dk, zie meer op www.datatilsynet.dk.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Doorgaan met winkelen